Abikoka täienduskoolitus – mitmekesise hommikusöögi pakkumine majutusasutuses

KOOLITUSGRUPP ON KOMPLEKTEERITUD

Registreerin koolitusele

Kerlin on omandanud kokk 4 ja 5 taseme, samuti läbinud pagar-kondiitri koolituse. Omab kogemust majutusasutuse ja kohvikupidamises ja on teinud koostööd erinevate ajakirjadega retseptide koostamises ja pildistamises. Hetkel on ta üle aasta vastutanud Toit ja Trend ajakirja argiroogade rubriigi eest. Kerlin on välja andnud raamatu ulukiliha roogade kohta. Tal on pikaajaline  kogemust toidukoolituste läbiviijana.
Koolitaja Kerlin Ledis

Koolituse maht: 20 akadeemilist tundi

Õppekavarühm: kokandus

Koolituse läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Uuemõisa. HKHK õppeköök 123.

Koolituse läbiviimise aeg:  UUS ALGUSAEG! 03.04-23.04. Esimesel korral kohtume 03.04, teisipäeval, kell 17:30, peale esimest päeva taas esmaspäeviti kell 17:00-21:00.

Koolitaja on Kerlin LedisKerlin on omandanud kokk 4 ja 5 taseme, samuti läbinud pagar-kondiitri koolituse. Omab kogemust majutusasutuse ja kohviku pidamises ning on teinud koostööd erinevate ajakirjadega retseptide koostamises ja pildistamises. Hetkel on ta üle aasta vastutanud ajakirja Toit ja Trend argiroogade rubriigi eest. Kerlin on välja andnud raamatu ulukilihast valmistatud roogade kohta. Tal on pikaajaline  kogemust toidukoolituste läbiviijana.

Sihtrühm: abikokad, kokad või erialase tasemehariduseta majutusvaldkonnas töötavad täiskasvanud (sh 50+ vanuses).

Õppe alustamise nõuded: soovitav on seos teeninduse või toitlustusvaldkonnaga.

Eesmärk ja õpiväljundid:
Koolituse lõppuks õppija

  • Valmistab hommikusöögi (nii soolase kui magusa roa) ning serveerib selle.

Kursuse teemad (täpsemalt õppekavas):

  • Suupisted ja määrded. Erinevaid suupisteid ja määrdeid lihast, kalast, kanast, juustust ja köögiviljadest.
  • Magusad ja soolased küpsetised hommikusöögilaual – leivad ja saiad, koogid, näkileib.
  • Soojad road – erinavad pudrud, munaroad, vormid.
  • Hoidistamine hommikusöögilaua jaoks – kuidas hoidistada marju, puuvilju ja köögivilju nii, et neid oleks hea kasutada hommikusöögil. Koduse müsli valmistamine.
  • Hommikusöögi serveerimine. Kuidas huvitavalt, kaunilt ja mugavalt katta hommikusöögilaud majutusettevõttes.

Grupi suurus: 12 inimest

Õppekava

Osaleja avaldus

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe. Registreerumisel palume tutvuda ka HKHK täiskasvanute koolituskursuste korraldamise eeskirjaga. Kursuse on tellinud Haridus- ja Teadusministeerium, kursuse toimumist finantseeritakse Euroopa Sotsiaalfondi programmist „Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine“. Tasuta kursustele saamiseks tuleb täita avaldus, kus saab kirjeldada koolitusvajadust ja motivatsiooni. Programmi sihtgrupiks on erialase hariduseta ja keskhariduseta täiskasvanud ning tööealine elanikkond (vanuses 50+). Õppele ei saa me võtta tasemeõppes õppijaid! Kui Te olete registreerunud, siis palun arvestage, et kuna soovijaid on tavaliselt rohkem kui õppegrupis kohti, siis registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine ning põhjendus (motivatsioonikiri Teie avaldusel). Avaldust ei pea veel allkirjastama. Täidetud avaldust ootame tagasi aadressil koolitused@hkhk.edu.eeTeiega võetakse ühendust.

Registreerin koolitusele