Esimese kursuse kokkadel toimus toiduvalmistamise viievõistlus

29. jaanuaril toimus esimese kursuse kokkadel mõõduvõtmine toiduvalmistamise moodulhindamise raames. Õpilased pidid edukalt läbima viis töötuba. 

 

  • Maitse, lõhna ja värvi järgi tuli vahet teha õpetaja Aili Tervoneni poolt välja valitud köögiviljadel.
  • Õpetaja Heli Nõupuu pani proovile õpilaste ohutu töötamise oskused.
  • Eesti keele töötoas sai õpetaja Merle Zibole seletada toitude valmistamise ja serveerimise kunsti.
  • Puhastuse klassis sai õpetaja Ivika Raudsepale ette näidata milliseid puhastusvahendeid, kus ja millises järjekorras õige kasutada on, nii et seejuures ennast ei kahjustaks.
  • Õpetaja Liis Rüü kontrollis õppijate oskusi ennast inglise keeles tutvustada ning arvestusse läks ka eesti-inglise sõnastik toorainete ja toitude nimedega.
  • Muidugi tuli ka kokkamise oskused järele proovida ja anda endast kõik , et saaks parima ahjuomleti, küpsetatud kanafilee ja värske salati.