HKHK õpperestoran avab uksed maikuus

HKHK õpperestoran alustab sel aastal 4. mail. Traditsiooniliselt valmistavad toidud ja teenindavad koka eriala õpilased. Sel aastal on õpperestorani tegemistesse kaasatud ka täiskasvanud õppijad. Restoran pakub lõunasööki neljal korral teisipäeviti ja neljapäeviti mais ja juunis algusega kell 12.00. Kolmekäigulise lõunasöögi hind on 8 EUR.

Teisipäeval, 7.mail
– Heeringatartar munavahu ja keeduleivaga
– Küpsetatud kanarull röstpaprika-mozzarella täidisega, ürdikastme, pärlkuskussi ja kevadiste köögiviljadega
– Rabarberitrio (kook, brüleekreem, shot)

Neljapäeval, 16. mail
– Suitsune lõhe filotaskus värskel köögiviljapadjal õli-äädika emulsiooniga
– Madalküpsetatud seasisefilee muskaatkõrvitsa püree, punase veini kastme ja blanšeeritud rooskapsaga
– Punases veinis hautatud pirn soolakaramellise muretaigna ja põletatud beseega

Neljapäeval, 30. mail
– Praetud tiigerkrevetid tequila ja laimiga
– Sous vide veiseliha burger ning viskiga bataadi friikartulid
– Šokolaadi-amaretto kook

Teisipäeval, 4. juunil
– Köögivilja püreesupp marineeritud kanaga
– Küpsetatud kuldmerikoger valge veini-võikastme, pastinaagipüree ja rooskapsaga
– Jahuvaba šokolaadikook rabarberi kompoti ja koduse vaniljejäätisega

Külalistel palutakse kohal olla veerand tundi varem kell 11.45.

Info ja broneerimine:
e-mail:kersti.oim@hkhk.edu.ee
tel 53813783