Taavi Kuusik, kokaeriala kutseõpetaja: Parimad kokakunstioskused tulevad ikka prantsuse köögist, sellepärast saatiski HKHK  mind kui kokaeriala kutseõpetajat,Erasmus+ projektiga „Uued oskused – uued võimalused“ Prantsusmaale stažeerima. Novembri alguses õnnestus mul  viibida 10 päeva HKHK ammuse partnerkooli UFA Branly  koostööpartnerite juures ja teha erialast tööd. Töötasin Le Sale Gosserestoranis, La Roche sur Yon-i linnas, keskväljaku vahetus läheduses.

Restoran ise oli mõnusalt väikemodernne, vintage stiilis interjööriga, sealhulgas väga hubane 45kohaline toitlustuskoht. Toidud olid igati restoranilikud, tooraine alati värske, tööpäeviti enamasti täismaja, menüü vahelduv – mida veel tahta? Tööpõld oli lai ja tegevust jätkus.

Sain kiirelt tiimiga üheks, ühendasid meid oskuslikud teadmised, tahe, mõneti sarnane toidukultuur ning mind üllatavalt sarnane huumorimeel ja seda mitte ainult köögi- vaid ka saalitiimiga.