Kokaõpilased tutvustasid koolirahvale rahvuskööke

 

Kolmanda kursuse koka eriala õpilased lõpetasid rahvusköökide õppemooduli õpingud ja pakkusid koolirahvale enda tehtud erinevate maade põnevaid rahvustoite. Eesti, itaalia, prantsuse, vene, mehhiko, põhjamaade ja hiina rahvustoitudest olid esindatud tüüpilisemad põhi- ja järelroad. 

Rikkaliku buffetlaua ümber jutustasid õpilased külastajatele,  mida nad õppeaasta jooksul rahvusköökide kohta õppinud olid. Õpetajad Tiina Sootalu ja Aili Tervonen võisid oma tööga rahule jääda ja ka õpilased tundsid tehtust rõõmu.

Põhjaliku rahvusköökide tundmaõppimisega alustati uue õppekava põhjal esmakordselt alles eelmisel õppeaastal.

Fotogalerii

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram