Toiduhügieeni koolitus

Koolitaja Lea Kiis

Registreerin koolitusele

Koolituse maht: 6 akadeemilist tundi

Õppekavarühm: majutamine ja toitlustamine

Koolituse läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Uuemõisa. Õppeklass 106. Õppeklassis on olemas kõik koolituseks vajalikud vahendid, õppematerjali annab koolitaja.

Koolituse läbiviimise aeg: 9. detsember (esmaspäev), UUS! kell 15:00 – 19:00

Koolitaja on Lea Kiis. Haapsalu KHK toitlustusvaldkonna koolitaja ja Terviseameti spetsialist

Sihtrühm: toidukäitlejad

Eesmärk ja õpiväljundid:
Koolituse lõppuks õppija

  • peab kinni isikliku hügieeni nõuetest
  • teab toiduhügieeni põhimõisteid ning
  • tunneb toidu säilitamise viise ja tingimusi ning  enesekontrolli põhimõtteid

Kursuse teemad täpsemalt õppekavas

  • teab toiduhügieeni põhimõisteid
  • tunneb mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavaid tegureid ja toiduainete kaudu levivaid haigusi
  • mõistab füüsikalisi ja keemilisi ning mikrobioloogilisi ohtusid ja väldib neid
  • tunneb toidu säilitamise viise ja tingimusi ning enesekontrolli põhimõtteid
  • käsitleb õigusakte
  • jälgib toiduainete temperatuuri
  • puhastab, desinfitseerib ja teostab kahjuritõrjet
  • peab kinni isikliku hügieeni nõuetest
  • koolitus viiakse läbi vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004. Lõpetajatele väljastatakse tunnistused.

Grupi suurus: 12  inimest

Maksumus: 25 eurot

Info ja registreerimine: koolitusjuht Ingrit Kera, koolitused@hkhk.edu.ee Telefon: 6661745, 5081016

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korraga.

Registreerin koolitusele

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram