Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasvee, enna.kallasvee [at] hkhk.edu.ee, telefon: +372 510 7062
Õppetöö algus: 2. september 2024
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine
Eriala lühitutvustus: Abikoka eriala lõpetaja omab teadmisi, mis on vajalikud töötamiseks koka abilisena toitlustuses. Ta tunneb erinevaid toiduaineid ja oskab valmistada lihtsamaid toite ning omab köögiseadmete kasutamise, koristamise, hügieeni, klienditeeninduse ja köögitöö alaseid teadmisi. Valitud eriala eeldab valmisolekut töötamiseks nädalavahetustel, riiklikel pühadel ja hilisõhtutel.
Põhiõpingute moodulid:
Eriala põhiõpetajad:
Praktika: Praktika toimub 10 nädalat toitlustusettevõttes.
Kutseeksam: Õpe lõpeb Abikokk, tase 3 kutseeksamiga.
Õppeliik | Õppevorm | Eeldus alustamiseks | Õppeaeg |
---|---|---|---|
3. taseme kutseõpe, esmaõpe | Statsionaarne, koolipõhine | Baashariduse nõudeta või lihtsustatud õppekava baasil. Sobib HEV õppijale. | 2 aastat |